Stolačka 8,  011/2652-385, 069/2652-385,   011/2653-156

Priprema vozila za tehnički pregled

Približavajući se ulasku u EU kontrola vozila na TEHNIČKOM PREGLEDU biće mnogo oštrija nego proteklih godina. Kontrolisaće se svi sistemi za bezbedonst tako što će se pored sila kočenja proveravati i ovalnost diskova/ doboša, kompletnost izduvnog sistema (auspuh) kao i merenje izduvnih  gasova. Ne smete da ugrađujete ništa što ne pripada tom modelu vozila. Kao dorada se podrazumeva: ugradnja ksenon svetala, led sijalice, spojlera, veće dimenzije felni od fabrički propisanih za vozilo koje posedujete i još mnogo sitnica koje do sada nikome nisu smetale.

Kako biste izbegli maltretiranje da vas vrate sa tehničkog pregleda radi neispravnosti i neusaglašenosti sa zakonom, savetujemo Vas da izvršite proveru ispravnosti i na vreme otklonite kvarove.

Naš savet je:

najmanje dvadeset dana unapred, posetite mehaničara, kako bi ste na vreme otklonili kvarove na vozilu i isto pripremili za redovan tehnički pregled.

Morate znati da otklanjanje kvarova na kočionom sistemu,kao što je zamena prednjih ili zadnjih pločica, mora biti obavljeno ranije kako bi zamenjeni delovi tokom upotrebe postigli pravilno naleganje i samim tim ostvarili kvalitetno kočenje.

U većini slučajeva zamenjene kočione pločice ili paknovi 1 (jedan) dan pre odlaska na tehnički pregled ne postižu potrebne sile kočenja i ne mogu proći tehnički pregled.

Preporučujemo vam da vozilo pregledate i popravite u našem servisu, mi proveravamo uređajima koji su namenjeni za idetifikaciju svih kako elektronskih tako i mehaničkih kvarova. Na samom kočionom sistemu pored sila kočenja proveravamo i ovalnost diskova / doboša.

Na osnovu kvalitetnih uređaja za proveru i osposobljenih majstora vršimo popravku ili zamenu neispravnih delova kako bi vozilo bilo ispravno za redovan tehnički pregled radi registracije.

Popravkom vozila u našem servisu dobijate garanciju da ćete bez problema proći redovan tehnički pregled. Za sve radove koje obavljamo dobijate pisane podatke kao što su: dijagram sila kočenja, stanje istrošenosti amortizera, prednje i zadnje vešanje, stanje motora, karoserije, kao i kvalitet izduvnih gasova izmerenih kalibrisanom mernom opremom, rezultati merenja se dobijaju u pisanoj formi.

 Stolačka 8, 011/2652-385, 069/2652-385069/2682-357 011/2653-156

Copyright © 2021 - All Rights Reserved - Auto centar ANĐELKOVIĆ. Izrada sajta Lazacom