Centriranje trapa

Beograd, Stolačka 8, Telefon: 011/2652-385, 069/2652-385, Fax: 011/2653-156

Sigurnost vožnje u velikoj meri zavisi od sistema za upravljanje.


Indžekšn dizna

Vozilo ne treba samo pri velikim brzinama da bude sigurno za upravljanje već treba po mogućstvu i u gradskom saobraćaju da bude lako za okretanje. Auto centar "Anđelković" u svom programu usluga za Vaš automobil može Vam pomoći oko problema vezanih za donji postroj (trap). Tu spadaju pneumatici, amortizeri, spone, oscilirajuća ramena kao i letva volana.


Indžekšn dizna


Ispravan i centriran trap obezbeđuje sigurnu, stabilnu i udobnu vožnju.
Uzroci koji dovode do lošeg stanja trapa su istrošenost i preveliki zazori (luftovi) u sponama, kuglama, oscilirajućim ramenima, letvi volana. Trap u ovakvom stanju može lako otkazati i onemogućiti upravljanje vozilom.


Indžekšn dizna


Manifestacije su da vozilo vuče u stranu, trese pri određenim brzinama i nepravilno troši pneumatike. Obzirom na stanje naših puteva (rupe i neravnine) kao i loše navike vozača da prelaze preko ivičnjaka, potrebno je periodično vršiti pregled stanja trapa. I kada se otklone svi nedostaci na trapu, tada je potrebno izvršiti centriranje trapa, jer ono obezbeđuje sigurnu vožnju i pravilno trošenje pneumatika. Centriranjem izbegavate problem da vozilo vuče u stranu ili neprijatno trese pri određenim brzinama.


PREGLED TRAPA JE BESPLATAN !


Bočni nagibBočni nagib osovinice rukavca točka daje zakošenost u odnosu na vertikalnu ravan i iznosi 2-8 stepeni. Smanjuje silu na upravljaču.
Bočni nagib točka daje zakošenost ravni točka prema vertikalnoj ravni.
Izgled Vaše gume jer se troši neravnomerno zbog lošeg trapa.