Auspuh servis

Beograd, Stolačka 8, Telefon: 011/2652-385, 069/2652-385, Fax: 011/2653-156

U izradi i ugradnji auspuha naš auto centar ima višedecenijsko iskustvo.


Indžekšn dizna

Izrađujemo auspuhe za preko 500 tipova vozila do 8000 ccm. Opremljeni smo savremenim mašinama i hidrauličnim presama, kao i alatima koji su neophodni za izradu auspuha i savijanje cevi. Savijanje cevi se vrši mašinski prema originalnim nacrtima za sve tipove vozila i to bez deformacija i grejanja zidova cevi. Za izradu lonaca se koriste kvalitetni limovi debljine 1,5 mm.


Indžekšn dizna


Ugradnju auspuha vrše visoko obučeni radnici. Istovremeno, vrši se kontrola svih nosača auspuha i motora i dotrajali i pohabani menjaju se novim. Kvar na izduvnom sistemu se vrlo lako uočava i to kroz pojačanu buku, neprijatnom mirisu izduvnih gasova u putničkoj kabini i lupkanju u donji postroj vozila.


Indžekšn dizna


Kada primetite jedan od gore navedenih simptoma vreme je da posetite naš auto centar.Indžekšn dizna


Kod savremenih motora koji poseduju katalizatore, usled upotrebe neadekvatnog benzina (supera umesto bezolovnog) dolazi do njihovog začepljenja. Samim tim dolazi do smanjenog izduva i ekstremnog povećanja temperature što dovodi do teških oštećenja motora. Uspešno izrađujemo odgovarajuće lonce koji su prilagođeni za korišćenje super goriva umesto katalizator lonca.


Indžekšn diznaDAJEMO GARANCIJU OD GODINU DANA !